Kaftan ve Bindallı Modelleri

Kaftan ve Bindallı Modelleri

Evlenmek üzere olan gelin adayının heyecanın tarif edilemez. Düğüne yakın kilo verir, iştahı kapanır. Heyecandan ne yapacağını bilemez. Sizde evlenmek üzere iseniz ve kına gecenize az bir zaman kaldı ise, eski usulü yaşatmak adına yöresel bir kıyafet arıyorsanız kaftan giyebilirsiniz. Kaftan gelin adaylarına çok yakışıyor. Hem geleneklerimize bağlı kalmak adına hem de usulüne uygun evlenme yoluna girmek adına son zamanlarda tüm gelin adayları kaftan tercih ediyor. Birbirinden güzel kaftan çeşitleri ile karşınızda olmaktan gurur duyuyoruz. Zengin çeşitlerimiz ile yanınızdayız. İçlerinden bir tanesi mutlaka size göre.

Bindallı Çeşitleri

Asıl bindallı modelleri eski dönemlerde çok daha farklıymış. Bindallı mor kadife üzerine çeşitli motifler işlenen elbise ya da örtü anlamına gelirmiş. Zamanla tekstil kendisini epey ilerletince mor renkten başka renklere geçiş yapılmış. Günümüzde bindallı çeşitleri çok fazladır. Ve farklı renklerde bindallılar mevcut.

Bindallı Kumaşları

Bindallı eskiden az evvel bahsettiğimiz gibi kadife üzerine işlenirdi. Ancak daha ileriki dönemlerde ipek, atlas kumaş üzerine faklı motifler işlenmeye başlanmış. Yaprak, sırma, çiçek desenler el emeği göz nuru hanımlar tarafından tek tek işlenirmiş. Siz de bu harika tasarımlardan bir tanesine sahip olmak istiyorsanız istediğiniz model bindallı modelleri ile kınanızı renklendirebilirsiniz. İstediğiniz renk bindallıyı giyip, harika bir gece geçireceğinizden hiç kuşkumuz yok. Herkesin sizden söz edeceğini şimdiden duyar gibiyiz.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

Kanvas Tablo Satışı

Kanvas Tablo Satışı

Hiza Yapı Dekorasyon Bursa

Hiza Yapı Dekorasyon Bursa

Nişan Tepsisi Modelleri ve Nişan Tepsisi Seçimi 2021

Nişan Tepsisi Modelleri ve Nişan Tepsisi Seçimi 2021

Abiye Tercihleri İçin Tavsiyeler

Abiye Tercihleri İçin Tavsiyeler

Yorum Yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.